American Institute of Architects, San Francisco Chapter

Boeddeker Park

Honor Award

Architecture

The Trust for Public Land, in partnership with the San Francisco Recreation and Parks Department, teamed with WRNS Studio to redesign and completely rebuild this one-acre park and clubhouse to meet the needs of the community for open space that supports a wide age-range of patrons. This new landmark park and clubhouse serves as a model of civic engagement, inspiration, resource conservation and adaptability.


Architect
WRNS Studio
Project Management
Swinerton Management & Consulting
Photographer
Matthew Millman Photography
Lighting
Interface Engineering
Mechanical, Electrical, and Plumbing
Interface Engineering
Structural Engineer
Deadalus Engineering
Civil Engineer
Sherwood Design Engineers
Landscape
The Trust for Public Land & John Northmore Roberts & Associates
Interior Architect
WRNS Studio
EGD
WRNS Studio
General Contractor
CLW Builders, Inc.
Geotechnical
Rutherford & Chekene
Competition
Design Awards 2015